Літо з присмаком англійської

/Files/images/gocamp1.jpg 1 червня 2016 р. у Черкаській області розпочалася робота 221 мовного табору, де 4110 учнів здобудуть необхідні мовні навички, непомітно подолають мовний бар'єр, удосконалять свою розмовну мову, поєднають навчання із захоплюючим відпочинком та отримають мотивацію для подальшого удосконалення англійської мови.
Вчителі англійської мови є тім-лідерами, які надихають дітей на творчість, розкриття свої талантів та мовну соціалізацію. 9 мовних таборів отримали статус «GoCamp» та у червні чекають на волонтерів-іноземців.
В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal разом з Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами працює над розробкою нового формату дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленним вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoGlobal camps».
Серед 559 анкет з 25-ти областей України було відібрано 128 шкіл.
До роботи у таборах буде залучено іноземних волонтерів – носіїв мови. Їх основним завданням стане надання допомоги вчителям у проведенні різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей, ігрових та спортивних змагань, ну і звичайно мовна практика. Допомогу у залученні волонтерів надасть міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.