Денис Ємець виборов на ІІІ етапі конкурсу МАН друге місце

/Files/images/Denis.jpg12 квітня у Києві розпочали роботу два відділення Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук України – філософії та суспільствознавства і наук про Землю. Серед трьохсот хлопців і дівчат, що зібралися на урочистому відкритті, були майбутні філософи та релігієзнавці, журналісти і соціологи, юристи і педагоги, а також юні геологи і географи, дослідники клімату і водних ресурсів нашої планети.

На початку святкової зустрічі талановиту молодь щиро і тепло привітали академік НАН України, президент Національної академії педагогічних наук України, доктор філософських наук Василь КРЕМЕНЬ і президент Малої академії наук України, член-кореспондент Національної академії наук України, доктор фізико-математичних наук Станіслав ДОВГИЙ.

13 квітня - написання контрольної роботи, 14 квітня - захист науково-дослідницької роботи.

Учень 10 класу Кам’янського еколого-економічного ліцею Кам’янської районної ради Ємець Денис Вадимович виборов на конкурсі друге місце (секція соціологія, базова дисципліна історія України). Тема роботи нашого учнівського президента "Молодіжні субкультури в сучасній Україні".

/Files/images/640.jpgЩиро вітаємо Дениса, його наукових керівників Шамрая Олександра Григоровича та Безверху Тетяну Миколаївну і бажаємо їм нових наукових здобутків.

Кiлькiсть переглядiв: 482

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.