В Ужгороді розпочато Всеукраїнську учнівську олімпіаду юних географів

/Files/images/00002095_430x270.jpg23 березня 2013 року в м. Ужгород стартувала ХL Всеукраїнська учнівська олімпіада з географії. Двадцять сім команд з усіх куточків України, представлених переможцями обласних турів виборюватимуть на державному рівні звання сильніших. Урочисте відкриття змагань відбулося в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості.

«Символічно, що саме сьогодні, коли весь світ за ініціативи Всесвітнього фонду захисту природи проведе Годину Землі, в найзахіднішому куточку нашої держави зібралися юні географи, щоб визначити переможців учнівської олімпіади. А досвід та знання, здобуті на таких форумах, допомагатимуть вам на життєвих стежинах», - вітала учасників директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації Маріанна Кляп.

Також привітали учасників олімпіади заступник голови облдержадміністраціі Іван Качур, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки Роман Гладковський, декан географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, голова журі Ярослав Олійник. Відбулася концертна програма, з любов’ю підготовлена вихованцями творчих колективів Закарпаття.

Наш олімпієць - Ємець Денис, учень 10 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради.

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.