Cемінар «Робота закладів середньої освіти у воєнний час»

27 жовтня на базі Черкаської медичної академії відбувся семінар «Робота закладів середньої освіти у воєнний час» та щорічне засідання Черкаської обласної асоціації керівників шкіл нового типу.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися: ректор академії І.Я. Губенко, голова асоціації С.І. Саєнко.

Начальник Державної служби якості освіти в Черкаській області О.А. Компанієць висвітлила питання «Організація освітнього процесу під час війни – вибір оптимальних моделей організації освітнього процесу» та «Про акредитацію громадських фахових об’єднань».

Проректор з практичного навчання академії О.М. Фєдосєєва разом з колегами провели для учасників семінару тренінг з надання першої допомоги під час отримання ймовірних травм під час війни.

Проректор з навчальної роботи І.В.Радзієвська та проректор з науково-методичної роботи О.Т.Шевченко ознайомили гостей зі структурою академії, матеріально-технічною базою та науково-методичним забезпеченням закладу освіти, застосуванням інформаційних технологій, здобутками викладачів і студентів.

Викладачі академії представили можливості закладу з організації освітнього процесу в дистанційному форматі, ознайомили з наповненням модульного об’єктно-орієнтованого динамічного навчального середовища Moodle.

В роботі семінару взяв участь директор Кам'янського еколого-економічного ліцею О.А. Чумаченко.

/Files/images/ma2022.jpg

/Files/images/sma.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.