Триденний тур старовинним Львовом та Львівською областю

Триденний тур старовинним Львовом та Львівською областю

Ліцеїсти 11класу Кам'янського еколого-економічного ліцею відвідали місто Львів з 15 по 19 червня 2021року. За три туристичні дні оглянули максимальну кількість об'єктів. Розширена оглядова автобусна екскурсія містом (включаючи Личаківське кладовище), пішохідна екскурсія "Середмістя Львова", фабрика шоколаду - це перший день.

Наступний день – поїздка Львівською областю по найгарнішим замкам "Золотої підкови" Львівщини: Олеському, Підгорецькому, Золочівському. Ввечері перегляд фейєрії "Коли цвіте папороть" у Львівському національному академічному театрі опери та балету, від якого учні отримали незабутні враження.

Третій день теж видався і автобусний і пішохідний. Дякуючи цьому встигли багато, в тому числі познайомились з підземеллями Львова(підземелля монастиря домініканів, Аптеки-музею і ін.).

Львів гостинно зустрів туристів. Цьому сприяла і погода – дощу не було. Величезна кількість квітів, чудова кухня, майстерні шоколаду, карамелі, пряників, "Реберня", кав'ярні, сироварні. Затишне, гостинне місто шкода було залишати.

Дякуємо всім, хто долучився до організації екскурсії, перш за все батькам та класному керівнику. Ми цікаво провели час під час екскурсій і після них.

/Files/images/Lviv_2023.jpg

Перед входом до Собору Святого Юра, головного храму УГКЦ,

Львів, 16 червня 2021 р.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.