Семінар учителів інформатики у Михайлівці

/Files/images/50679750.jpgМультимедійні технології – один з перспективних напрямів інформатизації навчального процесу. Вони інтегрують у собі потужні розподілені освітні ресурси, що здатні забезпечити середовище для формування та розвитку ключових компетентностей, до яких в першу чергу відносяться інформаційна й комунікативна.
Не менш важливим є й те, що інтерактивні технології на основі мультимедіа дозволяють розв’язати проблему «провінціоналізму» сільської школи.
Саме ці питання викликали жваве обговорення серед учителів інформатики району, які зібралися 28 листопада на базі Михайлівської школи на семінар «Реалізація міжпредметних зв’язків при вивченні інформатики у загальноосвітній школі».
Учитель Острик А.М. провів відкритий урок у 10 класі по темі «Особливості роботи з графічними об’єктами під час створення комп’ютерних публікацій», де учні продемонстрували своє вміння створювати інформаційний буклет про свій навчальний заклад.
В роботі самінару взяв участь директор Кам'янського еколого-економічного ліцею Чумаченко О.А.
Голова методоб’єднання Олефіренко Н.М. поділилась досвідом підготовки уроків та створення навчальних учнівських проектів із використанням мультимедійних презентацій.
Методист РМК Олексенко Н.Р. проаналізувала результати участі навчальних закладів у Інтернет-олімпіаді з інформатики та ознайомила з процедурою проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з інформатики та ІКТ у 2012 році, які вібудуться 15 та 22 грудня в ліцеї.

Кiлькiсть переглядiв: 334

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.