Почався перший етап Всеукраїнської олімпіади з програмування 2021-го року

Почався перший етап Всеукраїнської олімпіади з програмування 2021-го року, він закінчиться 22-го січня. Реєстрація доступна за посиланням https://uoi2021.org/, а статистика за посиланням https://stats.uoi2021.org/. Реєстрація буде доступна до кінця першого етапу.

Нагадуємо, що Всеукраїнська олімпіада з програмування буде проведена у зв’язку зі скасуванням Всеукраїнських учнівських олімпіад. Кращі учасники потраплять на міжнародні та європейські олімпіади з інформатики.
Якщо виникнуть питання щодо задач, то їх можна ставити у системі тестування. Питання щодо самої олімпіади можна ставити у чаті телеграм-каналу @uoi_2021, або за поштою tsypko@oi.in.ua. Також 20-го грудня о 12:00 буде можливість поставити своє запитання під час стріму за посиланням (https://youtu.be/UycCgX7B_Uc).
Якщо учасник ніколи раніше не брав участі в таких олімпіадах, то рекомендуємо йому прочитати цю сторінку (https://www.e-olymp.com/uk/help/how-to-solve-a-problem).

Наші учасники, які проходять у II етап - Ціперко Владислав, Наземець Антон, Морква Денис , Салюк Дмитрій- ВІТАЄМО!

У зв’язку зі скасування Всеукраїнських олімпіад у 2020-2021 навчальному році, Федерація олімпіадного програмування пройняла рішення провести Всеукраїнську олімпіаду з програмування у 2021-му році.

Перший етап триватиме кілька тижнів та буде повністю онлайн. У ньому можуть взяти участь усі охочі учні шкіл України. Усі, хто отримає принаймні 50% балів, потраплять у наступний етап.
Другий етап складатиметься з двох турів, кожен з яких триватиме 5 годин та буде проводитися онлайн. Учасник потрапляє у наступний етап, якщо він отримає принаймні 50% балів на будь-якому з двох турі.
Третій етап складатиметься з двох турів. Формат його буде визначений пізніше. Найкращі 40 учасників по кожному класу (з 9-го по 11-ий) потраплять на четвертий етап. Крім цього, буде запрошено по три учасники з Всеукраїнської інтернет-олімпіади з інформатики (NetOI) по кожному класу.
Четвертий етап складатиметься з двох турів. Формат його буде визначений пізніше. Найкращі 20 учасників будуть запрошені на відбірково-тренувальні збори на Міжнародну олімпіаду з інформатики 2021. Половина учасників по кожному класу будуть нагороджені дипломами та медалями.
Початок першого етапу – 14-го грудня.

https://oi.in.ua/uoi-2021/

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.