День знань - 2020

День знань у Кам`янському еколого-економічному ліцеї Кам`янської міської ради Черкаської області

Свято Першого дзвоника у Кам`янському еколого-економічному ліцеї розпочалося о 9.00 на майданчику Сildren Musik Park, який знаходиться поруч з освітнім закладом. Такий креативний підхід до вибору місця проведення урочистостей зумовлений тим, що цей майданчик знаходиться поруч з навчальним закладом і дає можливість у повній мірі можливість максимально дотримуватися учнями і вчителями важливого протиепідемічного заходу – дистанції між класами та учнями.

Зі святом учнів та вчителів ліцею привітав секретар Кам`янської міської ради Черкаської області Плєшкань Андрій Миколайович.

Захід розпочався з урочистостей, під час яких за високі досягнення у навчанні учнів нагороджено Похвальними листами, а також учні – переможці обласних олімпіад та учні, що посіли призові місця під час захисту науково-дослідницьких робіт під час ІІ етапу МАН були нагороджені дипломами та грамотами.

Традицією Кам`янського еколого-економічного ліцею стала посвята новоприбулих учнів 8-10-х класів у ліцеїсти.

Після урочистої частини, яка тривала від 9.00 до 9.40 учні 8- 11 класів були проінструктовані класними керівниками щодо безпекових вимог у навчальному приміщенні з дотриманням протиепідемічних заходів: соціальна дистанція не менше 1.5-1.8 м, дезінфекція рук при вході в приміщення, захисна маска під час руху по приміщенню, правильне носіння і зняття маски і обов`язкове часте миття рук.

На майданчику ліцею учням 10-го класу вручено свідоцтва про базову загальну середню освіту.

О 10.00 – у кожному класі пройшов інтерактивний урок, присвячений темі захисту від коронавірусу, про життя та навчання в нових умовах пандемії.

Наступні уроки 8-11 класи провели на відкритому повітрі у вигляді екскурсій у парк, музей, маршрутом Кам`янського каньйону.

/Files/images/0001.jpg /Files/images/0002.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.