Повернутися до звичайного режиму

Останній дзвоник 2020

Kameli2020

Дорогі учні, шановні вчителі, батьки, гості! Сьогодні у нас свято – День останнього дзвоника. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у ліцеї та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Країна Знань перегортає ще одну сторінку нашого освітянського літопису. Останній дзвоник - 2020 в умовах карантину особливий!

Які ж у нас події стали основними в минулому навчальному році?

В рамках програми «Інноваційні школи Черкащини» колективом ліцею успішно проведено звіт перед громадськістю міста.

Учитель хімії Кам'янського еколого-економічного ліцею Ткач Ірина Вікторівна здобула І місце фінального етапу ІІ (обласного) туру конкурсу «Учитель року - 2020»

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 30.01.2020 № 17 «Про проведення XXV виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини» на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбувся конкурс на кращий електронний освітній ресурс. ІІ місце у конкурсі на кращий електронний освітній ресурс – Ткач Ірина Вікторівна, учитель хімії Кам'янського екологоекономічного ліцею Кам'янської міської ради, за кращий електронний освітній ресурс із теми «Основні класи неорганічних сполук». ІІІ місце у конкурсі на кращий електронний освітній ресурс – Чумаченко Олег Анатолійович, учитель інформатики Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської міської ради, за електронний освітній ресурс із теми «Навчальний вебсайт «Приклади HTML, CSS, JavaScript/jQuery компонентів»».

З якими ж успіхами ми підійшли до завершення навчального року? 2019-20120 навчальний рік закінчило 73 учнів нашого ліцею, а востаннє сьогодні почують шкільний дзвоник 17 випускників 11-х класів.

Учні ліцею традиційно беруть активну участь у районних та обласних предметних олімпіадах, конкурсах малої академії наук.

Учні Кам'янського еколого-економічного ліцею, які стали переможцями обласного етапу предметних олімпіад і конкурсу МАН у 2020 році:

· Геріх Діана Сергіївна (10 клас) – ІІІ місце МАН (ветеринарія та зоотехнія, учитель Забой О.О.)

· Іванов Богдан Сергійович (11 клас) – ІІ місце МАН (економіка, учителі Гетьман Л.І. і Чумаченко В.С.), ІІІ місце МАН (Internet технології та WEB дизайн, учителі Чумаченко О.А. і Чумаченко В.С.), ІІІ місце МАН (інформаційно-телекомунікаційні системи та технології, учителі Чумаченко О.А. і Чумаченко В.С.)

· Макогін Софія Валеріївна (9 клас) – ІІІ місце олімпіада (українська мова та література, учитель Соколова Г.П.), ІІІ місце МАН (соціологія, учителі Гетьман Л.І. і Макогін Г.О.)

· Морква Денис Леонідович (9 клас) – ІІ місце олімпіада (економіка, учитель Гетьман Л.І.), ІІІ місце олімпіада (фізика, учитель Бойко Н.Ю.), ІІІ місце МАН (інформаційно-телекомунікаційні системи та технології, учителі Чумаченко О.А. і Гончарик О.Ф.)

· Наземець Антон Вячеславович (10 клас) – І місце олімпіада (економіка, учитель Гетьман Л.І.)

· Тарасовець Діана Анатоліївна (10 клас) – ІІІ місце олімпіада (екологія, учитель Забой О.О.)

Учнів ліцею відзначено Грамотами Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми учнів за високий рівень підготовки до ІІ етапу конкурсу МАН: Геріх Діана (психологія, науковий керівник Шаблій О.М.), Захаренко Софія (прикладна математика, науковий керівник Ходоровська С.І.), Морква Денис (фінанси, грошовий обіг та кредит, науковий керівник Гетьман Л.І.), Наземець Антон (фінанси, грошовий обіг та кредит, науковий керівник Гетьман Л.І., мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми, науковий керівник Чумаченко О.А.), Улан Сергій (мікроекономіка та макроекономіка, науковий керівник Гетьман Л.І., мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми, науковий керівник Чумаченко О.А.), Ціперко Владислав (інтернет технології та Web-дизайн, науковий керівник Чумаченко О.А.).

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в учнів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом щороку традиційно в ліцеї проводиться Олімпійський тиждень.

Команда ліцею «Камелія» виборола І місце з футболу в рамках спартакіади закладів освіти Кам'янської міської ради (учитель Клименко О.Ю.).

Ліцеїсти отримали знання й навички у сфері інновацій та підприємницької діяльності від Київстар та Global Office (волонтер Millie Anne Pasimio і Макогін Г.О.).

Богдан Іванов здобув ІІІ місце на обласному конкурсі учнівської молоді з інформаційних технологій "Користувач ПК", учитель Чумаченко О.А.).

Бурхливі емоції й незрівняні враження у глядачів викликали виступи артистів "Камелії" на фестивалі національно-патріотичної пісні – 2020! (Клименко М.А.)

Дорогі ліцеїсти! Завершується навчальний рік, і я впевнений, що кожен з вас отримав ті знання, на які розраховував, що час який ви провели за шкільною партою не пройшов марно. Щира вдячність вчителям за те, що ви постійно передаєте вихованцям глибокі знання, уміння та навички, педагогічну мудрість і терпіння. Особливо дякую родинам школярів, учителям та учням за проведену спільну роботу в умовах карантину.

Дорогі діти, шановні вчителі, батьки! Дозвольте мені щиро і сердечно привітати вас з сьогоднішнім святом! Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

Останній дзвоник 2020

Кiлькiсть переглядiв: 421

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.