Протягом п’яти днів учні Малої академії наук України змагатимуться за найвищу перемогу серед юних дослідників

СТАРТУЄ ФІНАЛ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ МАН!

Протягом п’яти днів учні Малої академії наук України змагатимуться за найвищу перемогу серед юних дослідників

MAH2019 Зустріли перших гостей! З 2 по 7 травня в Києві буде проходити фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук України – вдруге в новому форматі! На учасників чекають лише 5 днів… Проте ці дні будуть насичені непростими випробуваннями та надзвичайно цікавими подіями!

Традиційно наше інтелектуальне змагання відбувається під егідою Міністерства освіти і науки України; організатором і координатором заходу є Національний центр «Мала академія наук України».

Як ви знаєте, конкурс-захист МАН проходить у три етапи – районний, обласний і всеукраїнський. Цього року на початкових етапах близько 120 тисяч школярів представили свої дослідження. Лише 1238 науково-дослідницьких робіт допущено до захисту.

У фіналі за «золото», «срібло» та «бронзу» змагатимуться учні з усієї країни. Вони презентуватимуть свої дослідження у 64 секціях 12 наукових відділень майже за всіма напрямами природничих, точних і гуманітарних наук. А ще ІІІ етап визначить переможців, які отримають річну стипендію Президента України!

Отже, відкриття відбудеться 3 травня у Центрі культури та мистецтв Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

4 травня в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка учасники писатимуть контрольні роботи. Педагогам пропонуємо цього дня відвідати освітні заходи «Інновації в освітньому просторі МАН», а всім охочим даруємо майстер-класи від ВГО «Асоціація випускників МАН».

5 травня – найвідповідальніший і найголовніший день – день захистів науково-дослідницьких робіт учнів. Авторитетне журі оцінюватиме: вибір теми і методів дослідження, ступінь самостійності й особистий внесок автора в роботу, чіткість і логічність, послідовність і грамотність викладення матеріалу, кваліфіковане ведення дискусії, культуру мовлення, вільне володіння матеріалом.

А нагородження переможців і призерів проведемо 6 травня у Центрі культури та мистецтв НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» і відсвяткуємо цю подію разом з гуртом «СКАЙ».

Кам'янський еколого-економічний ліцей представляють:

Стрельцов Олександр Володимирович, 11 клас, "Вплив комбікормів ТМ «Мультигейн» та ТМ «Золотий кошик» на інтенсивність яєчної продуктивності"

Дерев’янко Станіслав Олександрович, 11 клас, "Співпраці з МВФ як шлях до фінансової стабільності"

Кiлькiсть переглядiв: 426

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.