Ліцеїстів запрошено на Екософт-2019 та INFOMATRIX-2019

Про підсумки проведення заочного туру ІІ етапу XVІІI Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2019» та Національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2019»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 03.03.2007 р. № 177 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23 березня 2007 р. за № 266/13533 та до рішення Оргкомітету запросити до участі в очному турі ІІ етапу XVIІI Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2019» та національному етапі Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2019» наступних учасників:

https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2019/01/01-21-8o.pdf

№77 Назва проекту - Електронний навчальний посібник «Приклади використання технологій HTML, CSS, JаvаScript»

Категорія - Навчальні. Різновид проекту - індивідуальний

Іванов Богдан Сергійович, 10 клас, Кам'янський еколого-економічний ліцей Кам'янської міської ради Черкаської області

№78 Назва проекту - Створення сайту туристичного об'єкту на базі технології WordPress http://tiasmin.wordpress.com

Категорія - Webрозробки. Різновид проекту - індивідуальний

Приходько Еліна Віталіївна, 11 клас, Кам'янський еколого-економічний ліцей Кам'янської міської ради Черкаської області

20-22 лютого - Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій “Екософт–2019”. https://nenc.gov.ua/

В рамках чемпіонату - Національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX 2019» http://infomatrix.ro/

В житті кожного юного інформатика, який наполегливо вчиться, працює над собою, власноруч створює нові програми, обов’язково наступає момент, коли хочеться поділитися своїми надбаннями з іншими талановитими учнями, досвідченими науковцями, програмістами-професіоналами.

Під час очного етапу відбуватиметься стендовий захист авторських розробок. Постерний захист – коли учень чи студент розповідає всім охочим про свій програмний доробок, навіть, інколи не здогадуючись, хто зі слухачів є членом журі.

Про затвердження Положення про Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт"

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0266-07

4. Програма чемпіонату

4.1. Під час захисту конкурсанти повинні викласти ідею та основні характеристики авторської розробки, відповісти на питання, поставлені журі. Тривалість захисту до 12 хвилин. Кожному учаснику надається час для попередньої підготовки до захисту.

4.2. Демонстрація розробок проводиться публічно з використанням презентаційних матеріалів. На захисті можуть бути присутні учасники заходу, керівники делегацій, спонсори, гості.

/Files/images/Ekosoft-16.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 438

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.