Патріотична Черкащина

08 травня 2018 року у Черкасах в Долині троянд за підтримки ГО “МЕЖА.ЮА”, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, управління освіти і науки Черкаської ОДА, Черкаського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Черкаської обласної ради відбувались обласні змагання “Патріотична Черкащина” серед юнаків (дівчат) віком 14-18 років.

Захід відбувався з метою пропаганди здорового способу життя та удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України.

Кращі команди шкіл області визначали у змаганнях з бігу, метання гранати ф-1, перетягування канату, жиму гирі, відтискання від підлоги та армреслінгу.

На урочистому нагородженні спортсменів привітали з перемогою, побажали вдалих спортивних стартів, нагородили медалями та призами начальник управління у справаї сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський та заступник міського голови Ігор Коломоєць.

За результатами змагань перше місце виборола команда м. Умань, друге місце здобула команда Великобурімської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чорнобаївської районної ради, третє – команда м. Сміла.

Учні Кам'янського еколого-економічного ліцею (Кулініч В., Рябошапка Б., Березенський Н.) та спеціалізованої ЗОШ №2 з поглибленим вивченням окремих предметів (Кривенко В., Гнєдін А., Губа І.) представляли нашу збірну Кам'янської ОТГ. Хлопці гідно боролися за перемогу і серед 24 шкіл області вибороли загальне 4 місце та 2 місце по метанню гранати.

/Files/images/p418.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 410

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.