Герої не вмирають

Цими днями в Україні згадують трагічні і героїчні події, що мали місце в центрі Києва, коли в результаті жорстоких розгонів мирних протестів 18-19 лютого в столиці загинули більше сотні людей.

Небайдужі кам’янчани теж пам’ятають про ті трагічні та визначні для долі України події та цілий день продовжують нести квіти до пам’ятника Героям Небесної сотні. Група учнів Кам’янського еколого-економічного ліцею на чолі з президентом ліцею Уманською Вікторією вшанувала пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та поклала квіти до пам'ятника Героям Небесної сотні в центрі міста Кам’янка, в пам'ять про загиблих на початку 2014 року.

До пам'ятника продовжують підходити люди різного віку.

Уже чотири роки спливло від трагічної зими 2014 року. Незважаючи на всі труднощі і розчарування, які ми сьогодні переживаємо, наша країна стає іншою. І змінили її Герої Небесної сотні. Змінили і воїни, які віддали свої життя на фронті. Крок за кроком наша держава і ми разом з нею стаємо іншими. Вічна слава нашим героям. Велика їм шана і вдячність за те, що вони зробили для всіх нас.

/Files/images/20021.jpg /Files/images/20022.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 410

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.