Відкриття Дошки пошани "Гордість Кам’янщини 2017"

/Files/images/image-0217.jpg 23 серпня 2017 року о 09-00 на площі у центрі міста біля головного Прапора району зібралися учасники урочистої церемонії на честь свята – Дня Державного прапора України.

У заходах з цієї нагоди взяли участь перший заступник голови районної державної адміністраці Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Сундуков, міський голова Володимир Тірон, працівники підприємств, установ, організацій району, громадськість міста.

— Сьогодні під благословенням Українського Прапора ми будуємо незалежну демократичну державу, досягаємо мистецьких і спортивних успіхів, творимо майбутнє. Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах і помислах! Нехай мить, коли піднімається Державний Прапор і звучить Державний Гімн України, сповнює наші серця гордістю за рідну країну, додає сили й натхнення в її розбудові. Оберігаймо та шануймо наш Державний Прапор, виховуймо повагу до нього у дітей і онуків, бо він єднає та веде нас у майбутнє,- зазначив Богдан Миколайович.

Під звуки Державного Гімну керівники району підняли на вершину синьо – жовтий стяг. Окрасою заходу стала рота почесної варти, яка пройшла урочистою ходою та віддала честь одному з головних символів нашої країни – Державному Прапору України.

У цей святковий день відбулося відкриття Дошки пошани «Гордість Кам’янщини» Присутні вшанували кращих представників трудових колективів Кам’янщини, портрети яких занесено на районну Дошку пошани.

Колектив Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради занесено в 2017 році на районну Дошку Пошани «Гордість Кам'янщини». в номінації «Кращий заклад освіти», який досяг високих показників у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

Урочисті заходи закінчилися виступом гурту «Ліра» районного будинку культури.

/Files/images/Педагогічний колектив ліцею 2017.jpg

/Files/images/IMG_20170823_R.jpg

/Files/images/image-206.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 484

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.