Кам'янський еколого-економічний ліцей готується впроваджувати освітні інновації

До 1 вересня у Кам'янському еколого-економічному ліцеї обладнають сучасні кабінети хімії, фізики та математики. Вже з цього навчального року освітній заклад працюватиме у статусі інноваційного, Про це повідомляє заступник очільника області Ярослав Березань, інформує прес-служба Черкаської ОДА.
Кам’янський ліцей – єдина школа з району, яка потрапила до переліку інноваційних шкіл Черкащини. Тут повністю обладнають три навчальні кабінети. На це, за проектом, який фінансуватиметься коштом ДФРР, спрямують 300 тисяч гривень. Ще стільки ж – з місцевого бюджету на основі співфінансування.

– Школи Черкащини на шляху до перетворення в інноваційні, – зазначає Ярослав Березань. – Черкаська область першою в Україні ініціювала такий освітній проект, який згодом підтримали в Міністерстві освіти і науки України на загальнодержавному рівні. Освітньо-інноваційний першопроходець – Черкаська гімназія №9 – вже має чимало напрацювань. Нині ж готуються працювати інноваційно 28 шкіл нашого регіону. З-поміж них і ліцей з Кам’янщини. Окрім нових кабінетів, тут повністю оздоблять приміщення. На це вже передбачено 1,2 млн грн освітньої субвенції. Адже інноваційна школа має бути не тільки сучасна в освітньому плані, а й цікава для дітей у візуальному. Це є однією з основних вимог для таких сучасних шкіл. Цікаво, що влада району, окрім освітніх інновацій, ініціює втілення ще й оригінальної технічної новинки для роботи школи.

http://ck-oda.gov.ua/kamyanska-shkola-hotujetsya-vprovadzhuvaty-osvitni-innovatsiji/

http://provce.ck.ua/kamyanska-shkola-hotujetsya-vprovadzhuvaty-osvitni-innovatsiji/

/Files/images/L01.jpg /Files/images/L02.jpg /Files/images/L03.jpg /Files/images/L04.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 437

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.